تبلیغات
الأسرة العربیة الأهوازیة - باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی
 
الأسرة العربیة الأهوازیة
الأسرة هی نواة للتعدد والتوالد، هی خلیة تكوین الإنسان وتشییده وإعداده، بل هی أساس صناعة الإنسان، "
                                                        
حول المدونة

من نحن
مدونة الأسره العربیه الأهوازیة تهتم بمسائل و قضایا ثقافیة إجتماعیة تخص الأسر العربیة فی الأهواز.
*نأمل أن نرسم صورة من الأسرة العربیة للقارئ العربی و غیر العربی
* ننقل للقارئ المؤقر أخبار،دراسات، مقالات و إحصائیات فی المجالین الثقافی و الإجتماعی
* تقدیم شخصیات و أخصائیین فی المجال الأسری فی المحافظة
*یمکنکم الإتصال بنا و إرسال مقالاتکم عبر saeedk27@gmail.com
مدیر المدونة: الأسرة العربیة الأهوازیة
احصائیات
  • کل الزیارات:
  • زیارات الیوم:
  • زیارات أمس:
  • زیارات هذا الشهر :
  • زیارات شهر الماضی :
  • عدد الکتُاب:
  • تعداد کل پست ها :
  • أحدث زیارة:
  • آخرین بروز رسانی :

خدمات وبلاگ نویسان-بهاربیست

تصورات غلط درباره‌ی ماکارونی و طرز پخت آن هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار مورد توجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.

 

اگر به آب جوش روغن نزنید ماکارونی‌ها به هم می‌چسبند.
تمام چیزی که نیاز دارید تا مطمئن شوید ماکارونی‌ها به هم نمی‌چسبند این است که مطمئن شوید آب به اندازه‌ی کافی دارید، پس از افزودن ماکارونی آن ها را یک یا دو بار خوب هم زده‌اید و اینکه در هنگام افزودن ماکارونی آب در حال جوشیدن بوده است.

 

نیاز به مقدار زیادی آب جوش ندارید.

 

اشتباهاتی برای پخت ماکارونی,نکاتی درباره پخت ماکارونی

آب زیاد برای پخت ماکارونی از چسبیدن آن ها به هم جلوگیری می کند

 


اطمینان دارید. در ابتدا آب زیاد کمک می‌کند ماکارونی‌ها به هم نچسبند و بدون اینکه به هم گیر کنند فضای بیشتری برای حرکت داشته باشند. همچنین آب نشاسته‌ی آزادشده از ماکارونی‌ها را رقیق می‌کند، درنتیجه‌ی آب ماکارونی چسبناکی نخواهید داشت که منجر به چسبیدن ماکارونی‌ها به هم شود.

 

نیازی نیست آب کاملاً بجوشد.

 

اشتباهات پخت ماکارونی, بهترین روش پخت ماکارونی

اگر آب ماکارونی نجوشد و آن را اضافه کنید ماکارونی شما طعم بی نظیری خواهد داشت

 


در ابتدای افزودن ماکارونی‌ها این کار در حین پخت مانع چسبیدن آن‌ها به هم می‌شود و در نهایت ماکارونی شما طعمی خوب و بی‌نظیر خواهد داشت.

 

ماکارونی را پس از پخت آب بکشید.

 

روش های پخت ماکارونی,نکاتی نادرست برای پخت ماکارونی

شستن ماکارونی باعث از بین رفتن نشاسته آن و قرار نگرفتن سس چاشنی روی ماکارونی می شود

 


نیازی نیست این کار را بکنید مگر اینکه می‌خواهید در سالاد سرد ماکارونی از آن‌ها استفاده کنید. در غیر این صورت شما نشاسته‌های با ارزشی را شسته‌اید و سس چاشنی، به درستی روی ماکارونی شما قرار نخواهد گرفت.

 

نیازی نیست به آب نمک بزنید.

 

بهترین روش پخت ماکارونی,نکته های نادرست پخت ماکارونی

اگر به آب در حال جوش نمک نزنید ماکارونی شما بی‌مزه خواهد شد

 


اگر به آب در حال جوش نمک نزنید ماکارونی شما بی‌مزه خواهد شد. یعنی طعم واقعی ماکارونی شما خوب مشخص نخواهد شد.

 

ماکارونی تازه بهتر از ماکارونی خشک است.

 

نکاتی درباره پخت ماکارونی,نکاتی نادرست برای پخت ماکارونی

 یک سری از سس برای ماکارونی خشک بهتر است استفاده شود

 


لزوماً این‌طور نیست، این دو متفاوت‌اند. همان‌گونه که ماکارونی‌های دارای شکل‌های مختلف با سس مخصوص خود بهترند، سس‌های خاصی نیز در ایتالیا برای ماکارونی تازه استفاده می‌شوند. درحالی‌که نوع دیگری از سس برای ماکارونی خشک بهتر است.

 

wiki.5040.ir





نوع مطلب :
اللاصقات:
الروابط:




 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر